Sunday, 4 March 2012

ArGH!! SaKiT KePaLa..


>,<''
uerghh!! dari tahun lepas sakit kepala saya tak hilang2..tapi tahun ni macam makin teruk jew..berdenyut2 jew kat tengah2 kepala..bila masa pulak la saya ada sejarah migrain?? hmm..maybe sebab tak cukup tidur kot?

eeii...nak jew makan panadol banyak2..tapi mak dah bagi warning jangan makan ubat tu..sebab dia kata nanti sel kena bunuh (ayat power..XXD)..adoy kalo dah ubat tu x boleh makan, camne nk kurangkan rasa sakit kepala ni??

agak2 ar, patut kew saya pi check kat klinik?? eeii...takut pulak nak check! nanti mesti doktor cakap sakit ni la, sakit tu la...tension2...(T__T) hope sakit kepala saya akan berkurangn nanti...

serious, memang tak tahan!!

No comments:

Post a Comment